Blog

Eerste stap in lean voor huisapothekers

Als je wil groeien in je dienstverlening als huisapotheker, is het belangrijk om je eigen taken goed onder controle te hebben. Alle verspillingen wegwerken, geeft je meteen tijd en energie die je beter kan spenderen. Deze vijf belangrijke stappen helpen je op weg naar een clean desk!

Meer lezen →

Krijg meer gedaan

Productieve apothekers zijn vooral goed georganiseerd en hebben routines die voor hen werken. Deze vijf tips helpen je om je productiviteit te verbeteren.

Meer lezen →

MyQA en lean

Laat je kwaliteitshandboek de start zijn van goed uitgewerkte werkwijzen voor jouw apotheek en maak ervan je prioriteit zodat je apotheek ook draait zonder jou.

Meer lezen →

Eerste stap in time management

De basis van een goed georganiseerde apotheek is een nette apotheek, waar alleen die items aanwezig zijn om de taken uit te voeren. Zo maak je fysiek en mentaal ruimte vrij voor andere projecten.

Meer lezen →

To do lijst onder controle

De perfecte to do lijst bevat concrete punten met alle informatie die je nodig hebt, is compleet en gesorteerd op prioriteiten. Dit zijn vijf tips om je to do’s te optimaliseren.

Meer lezen →

Heb je een reden nodig?

Geneesmiddelentekorten gaan niet meteen verdwijnen, maar ook het probleem van de openstaande vacatures zal niet meteen opgelost worden. Of je

Meer lezen →
Te druk

Te druk

Je hebt het druk, heel de dag bezig, voorschriften opvolgen, bellen voor ontbrekende producten, vragen beantwoorden,… En toch zijn er

Meer lezen →
Scroll naar boven